Pathway Design for Industrial Fermentation

Pathway Design for Industrial Fermentation

145,00 €*

lieferbar in ca. 2-4 Werktagen

Falls Sie eine Lieferung außerhalb DE, AT oder CH wünschen, nutzen Sie bitte unser Kontaktformular für eine Anfrage.

This in-depth view on industrial fermentation processes of chemical intermediates in the value chain provides key insights for professionals designing and monitoring fermentation processes.

Introduction
1. Methane
2. Ethanol ex glucose
3. Acetate and ethanol ex CO/H2
4. Lactic acid
5. Alanine
6. 3-Hydroxypropionic acid
7. 1,3-Propanediol
8. Butanol
9. Isobutanol
10. Isobutene
11. 1,4-Butanediol
12. Succinic acid
13. Itaconic acid
14. Glutamic acid
15. Isoprene
16. Pentamethylenediamine
17. Lysine
18. Citric acid
19. Adipic acid
20. Hexamethylenediamine
21. Caprolactam and 6-aminocaproic acid
22. Anthranilic acid and aniline
23. Farnesene
ISBN 9783527352753
Artikelnummer 9783527352753
Medientyp Buch
Auflage 1. Auflage
Copyrightjahr 2024
Verlag Wiley-VCH
Umfang 496 Seiten
Abbildungen 101 Farbabb.
Sprache Englisch